Dir que no - Limbic
16680
post-template-default,single,single-post,postid-16680,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Dir que no

Dir que no

Dir que no al tercer cafè. Dir que no al mal humor. Dir que no al mal temps. Dir que a no a una acusació. Dir que no a una proposta poc convincent. Dir que no a les persones que no et reconeixen. Dir que no a les conductes agressives. Dir que no a l’abús de poder. Dir que no a la queixa. Dir que no a la feina que, realment, no vols.  Dir que no al menjar tòxic. Dir que no a una lleialtat. Dir que no als records que no són útils. Dir que no a l’exigència obsessiva. Dir que no a les rabietes. Dir que no a les excuses. Dir que no a la vida que no vols.

El problema de dir que no es remunta a temps prehistòrics. En gran mesura, dir que no a hàbits poc útils va permetre a la nostra espècie innovar i evolucionar per damunt la resta. Encara que pugui semblar una ocurrència, mentre el nostre cos es resigna a la intempèrie, la nostra ment segueix dient que sí amb el cap quan en realitat vol dir que no, ignorant la seva naturalesa, i obviant una escletxa que l’homo sapiens sapiens encara no ha sabut identificar. Podrem fer-ho nosaltres? Podrem dir, nosaltres, no!?

 

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.