Dir que sí - Limbic
16728
post-template-default,single,single-post,postid-16728,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Dir que sí

Dir que sí

Dir que sí al risc. Dir que sí al silenci. Dir que sí a l’empatia. Dir que sí als detalls. Dir que sí a l’exercici. Dir que sí a descansar. Dir que sí a l’autoestima. Dir que sí a la fluïdesa. Dir que sí a la lectura. Dir que sí als amics. Dir que sí a la bellesa del paisatge. Dir que sí al plaer. Dir que sí a la improvisació. Dir que sí al menjar sa. Dir que sí a les teves emocions. Dir que sí a la solidaritat. Dir que sí a la incertesa. Dir que sí a l’art. Dir que sí a la revolució. Dir que sí a la gratitud. Dir que sí a cuidar-te. Dir que sí a la vida que vols.

El dilema de dir que sí també es remunta a temps prehistòrics. Mai ha estat fàcil per l’ésser humà fer-se càrrec plenament de la seva responsabilitat per expressar un sense complexos. Per dir que sí cadascú de nosaltres haurà de sortir de la seva zona de confort i assumir el perill del desencert. Alguns dels nostres avantpassats ja van fer-ho. Acceptarem el risc, o deixarem que els altres decideixin en nom nostre? Estem preparats?!

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.